Mario Coremans

Mario Coremans

Imkerij Coremans

Imkerij Coremans biedt een professionele en betrouwbare oplossing voor uw bestuiving. De kernwaarden die hierbij centraal staan, zijn kwaliteit en ontzorging. Onze missie is toonaangevend te zijn in de sector en de hoogste kwaliteit te leveren. Ondanks dat er gewerkt wordt met een natuurproduct blijft de uiteindelijke waarde van de bestuiving centraal staan richting de klant. Pas als die goed is, ben ik tevreden.

mail mij

Waarom Imkerij Coremans

about
about
about
about
about

Over Imkerij Coremans

history 2007

Begin van de passie

Cees Coremans grootvader van Mario Coremans met ruim 50 jaar ervaring in het houden van bijen begeleid Mario in de aankoop en verzorging van de eerste twee bijenvolken, Mario is nu imker.

history 2012

Eerste bijenvolken verhuurd voor de bestuiving

De bijenstand van Mario omvat inmiddels 30 bijenvolken. Na benadering door een aardbeienteler worden de eerste bijenvolken verhuurd en is Imkerij Coremans een feit.

history 2015

De hobby groeit

Inmiddels staat de teller op ruim 90 volken, nu de bestuivingsactiviteiten alleen maar toenemen is het certificaat bestuivingsimker behaald bij de Nederlandse bijenhouders vereniging

history 2016

De hobby loopt uit de hand

De hobby is dusdanig uit de hand gelopen dat het eigenlijk geen hobby meer is. Met inmiddels 140 bijenvolken en verschillende klanten in de bestuiving wordt de keuze gemaakt beroepsmatig te gaan werken. De visie is om Imkerij Coremans de Apple onder de bestuivers te maken. Met een crowdfundactie en een financiering als startkapitaal wordt het een echte onderneming.

history 2017

Groeien naar een imkerij 2.0

In 2017 is het certificaat cursus houtig kleinfruitteler behaald bij Delphy (DLV plant) en heeft Mario zijn getuigschrift HAS Hogeschool Bedrijfskunde en Agribusiness behaald met het afstuderen in Topklas Ondernemen. Inmiddels is het aantal bijenvolken boven de 300 gegroeid.